پروفیل نور

پروفیل نور ۶۰ دیفیوزر دار بدون لبه T.light 60DBL
پروفیل نور ۴٫۵ سانت دیفیوزر دار بدون لبه T.light 45DBL
پروفیل نور ۴٫۵ سانت دیفیوزر دار T.light 45D
پروفیل نور ۳٫۵ سانت دیفیوزر دار بدون لبه T.light 35DBL
پروفیل نور ۳٫۵ سانت دیفیوزر دار T.light 35D
پروفیل نور ۱۶ دیفیوزر دار T.light 16D
فهرست مطالب

پروفیل نور

پروفیل نور از تجهیزات صنعتی و ساختمان‌سازی به شمار می‌رود که در زمینه ساختمان‌سازی و استفاده در طراحی داخلی و خارجی دارای کاربرد زیاد بوده و استقبال خوبی از این نوع محصول در طراحی‌های ساختمان شده است. مصرف و استفاده از پروفیل‌ها به صنعت ساختمان‌سازی ختم نمی‌شود و در ماشین‌سازی و تولید در و پنجره نیز می‌توان از پروفیل نوری استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم تا پروفیل نوری را تعریف کرده و سپس به جزئیات مربوط به آن بپردازیم.

اگر که تمایل دارید تا در زمینه پروفیل نوری، کاربردها، انواع پروفیل نوری، پروفیل آلومینیومی خطی و همین‌طور مزایا استفاده از پروفیل بدانید، این مطلب را تا انتها همراه ما باشید.

پروفیل نور چیست؟

پروفیل نور یکی از تجهیزات پرکاربرد و متداول در ساختمان‌ها به شمار می‌رود و استفاده از آن در ساختمان‌های متفاوت برای تزیین و طراحی داخلی و خارجی چندی است که میان ساختمان‌سازها و طراحان داخلی باب شده است. امروزه شرکت‌ها و کارخانه‌ای تولیدی بسیاری وجود دارند که پروفیل نوری را در مدل‌های متفاوت تولید می‌کنند. پروفیل‌های نوری در حالت کلی به دو صورت توکار و پروفیل نوری روکار تولید می‌شوند. اگر که شما نیز قصد دارید تا محل سکونت و یا کار خود را با استفاده از این پروفیل‌های نوری طراحی کنید و ظاهری زیباتر به ساختمان بدهید می‌توانید از انواع پروفیل نوری استفاده کنید.

پروفیل نوری باتوجه‌به اینکه در چه مکانی و چه قسمتی از ساختمان مورداستفاده قرار می‌گیرد، دارای طرح و مدل متفاوتی می‌تواند باشد. پروفیل‌های نوری باتوجه‌به اینکه یکی از تجهیزات نسبتا جدید ساختمان‌سازی می‌باشند و کم کم استفاده از آن رو به افزایش است، شرکت‌های متفاوتی به تولید و ساخت مدل‌های متفاون آن پرداخته‌اند. برای اشنایی بیشتر با پروفیل نوری و نحوه ساخت آن، مزیت‌های استفاده از پروفیل نوری و همینطور انواع آن قسمت‌های بعدی را نیز مطالعه کنید.

انواع پروفیل نوری بر اساس محل نصب

پروفیل‌های نوری بر اساس محل نصب به دودسته توکار و روکار تقسیم می‌شوند.

  • پروفیل نوری توکار: این نوع پروفیل‌های نوری دارای کاربرد زیادی هستند و استفاده از آنها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. استفاده و نصب آن‌ها به‌راحتی انجام می‌گیرد. متریال استفاده شده در پروفیل نوری توکار از جنس آدانیز است
  • پروفیل روکار: این نوع پروفیل نوری به دلیل اینکه در روی دیوار یا سقف نصب می‌شوند و درنتیجه در معرض دید افراد قرار می‌گیرند، قابل سفارش در رنگ‌ها و طرح‌های متفاوتی است. همچنین ابعاد پروفیل‌های نوری روکار نیز قابل تنظیم است.
پروفیل نور خطی بدون لبه دیفیوز دار

پروفیل نور خطی

پروفیل نور خطی یکی از انواع پروفیل نوری می‌باشد که دارای کاربرد فراوان در زیبایی بصری بخشیدن به ساختمان‌های اداری و مسکونی دارد. پروفیل خطی و کاربرد آن امروزه جایگاه ویژه‌ای در میان معماران و طراحان داخلی به خود اختصاص داده است به‌نحوی‌که بسیاری از افراد به هنگام تصمیم‌گیری برای طراحی داخل و خارج ساختمان و دلنشین‌تر کردن فضا از پروفیل نوری خطی استفاده می‌کنند. نور خطی دارای ویژگی‌ها و مزایای یادی است که باتوجه‌به نیاز مشتری تولید می‌شود. می‌توانید قبل از خرید پروفیل خطی ابتدا تمام ویژگی‌های آن را بررسی کنید و سپس اقدام به خرید پروفیل نوری موردنظر بکنید. در نظر داشته باشید که پروفیل نوری خطی از انواع پروفیل نوری می‌باشد که زیبایی را به ساختنمان شما هدیه می‌دهد؛ بنابراین استفاده از آن کمک شایانی در جهت افزایش زیبایی بصری ساختمان خواهد کرد. در ادامه بخشی از ویژگی‌های این نوع پروفیل نوری را بررسی می‌کنیم.
  • تنوع زیاد در این نوع پروفیل
  • طیف قیمتی گسترده به دلیل تنوع زیاد
  • تولید در ابعاد مختلف و دلخواه شما
  • مناسب با هر فضا و ساختمانی
  • نصب سریع و راحت، به‌طوری‌که در مواقعی خود فرد نیز می‌تواند آن را نصب کند
  • مناسب برای کاربرد در طراحی داخلی و خارجی ساختمان

انواع نور خطی

تنوع در نور خطی بستگی به نوع نصب پروفیل نوری و همین‌طور نوع ساختار فیزیکی پروفیل دارد که نوع آن باتوجه‌به اینکه سلیقه شما کدام یکی را ترجیح می‌دهد و یا محل نصب به چه شکل است و چه پروفیلی برای آن مناسب‌تر خواهد بود، انتخاب می‌شود. مهم‌ترین انواع پروفیل نوری خطی عبارت هستند از:
  • نور خطی روکار
  • نور خطی آویز
  • پروفیل نور خطی توکار
نورپردازی به روش پروفیل‌های نوری و به شکل خطی یکی از بهترین راه‌های ایجاد زیبایی و نور در محل زندگی و یا کار شما است. با استفاده از هر نوع پروفیل نوری می‌توانید از این امکانات بهره‌مند شوید به‌علاوه استفاده از نور خطی مزایای دیگری را نیز شامل می‌شود که در ادامه به تعدادی از آن می‌پردازیم:
  • داشتن تنوع زیاد و ابعاد گوناگون
  • ایجاد احساس آرامش و راحتی در محیط
  • دلنشین‌تر کردن فضا به سبب نورپردازی بهتر
  • یکی از ارزان‌ترین وسایلی که به سبب آن می‌توان طراحی خانه را زیباتر جلوه داد

بیشترین پرسش هایی که کاربران درباره ی پروفیل نور در گوگل جست و جو میکنند .

چراغ LED پروفیل چیست؟
نورپردازی پروفیل آلومینیومی چیست؟ نورپردازی پروفیل آلومینیومی که به عنوان اکستروژن LED نیز شناخته می شود، این روزها بسیار محبوب شده است. اینها انواع کانال هایی هستند که از آلومینیوم ساخته شده اند که آنها را سبک وزن می کند. این چراغ‌ها برای محافظت از چراغ‌های نواری که قرار است در داخل آنها قرار داده شود، قرار گرفته و طراحی شده‌اند.

قیمت پروفیل نور

قیمت پروفیل نور به عوامل مختلفی مثل نوع نصب و ساختار آن بستگی دارد. همان‌طور که در قسمت‌های قبل نیز به آن اشاره کردیم پروفیل‌های نوری دارای تنوع و مدل‌های زیادی هستند که در نهایت این طیف گسترده از تنوع منجر به ایجاد بازه وسیعی از قیمت پروفیل نوری می‌گردد. براین‌اساس، پروفیل نوری و انواع آن قابل‌استفاده در هر نوع ساختمان و هر نوع محیطی را دارند چراکه محدودیت قیمتی زیاد را ایجاد نخواهند کرد. البته قیمت پروفیل نور به عوامل متعددی بستگی دارد که هرچه کیفیت و ساختار فیزیکی پروفیل نوری بهتر باشد بدیهی است که دارای قیمت بیشتری نیز باشد. در ادامه عواملی را که بر قیمت پروفیل نور تأثیر می‌گذارند را نام می‌بریم:

  • نوع پروفیل
  • جنس پروفیل
  • کاربرد پروفیل
  • ویژگی‌های پروفیل
  • نوع نصب پروفیل نوری
  • قیمت پروفیل آلومینیومی خطی

پروفیل نور

پروفیل نور


برای خواندن مطالب درمورد قرنیز میتوانید:

پروفیل آلومینیومی قابلیت نگه‌داشتن انواع لامپ ال‌ای‌دی و یا لامپ خطی را دارد. پروفیل آلومینیومی خطی نیز همانند سایر انواع پروفیل نوری در معماری و دکوراسیون قسمت‌های مختلف ساختمان بسیار پرکاربرد بوده و موردتوجه طراحان و معماران زیادی قرار گرفته است. نوع پروفیل نیز همانند محصولات مشابه خود می‌تواند در ابعاد و مدل‌هایی که توسط افراد تعیین می‌شوند، طراحی و ساخته شود.

نکته جالب توجه در مورد پروفیل آلومینیومی خطی این است که این نوع پروفیل می‌تواند در کمد‌های خانه و یا ویترین‌های فروشگاه‌ها نیز مورداستفاده قرار بگیرد. نورپردازی بی‌نظیر پروفیل خطی آلومینیوم باعث بهتر دیده‌شدن لباس، رنگ آن و در کل جذابیت بیشتر کمد و یا ویترین فروشگاه می‌شود. در نتیجه بهبود دید و زیبایی‌های بصری، احتمالاً فروش لباس و یا سایر اقلام مثل جواهرات نیز افزایش پیدا می‌کند درنتیجه استفاده از این‌گونه وسایل صنعتی کک بسیاری به بهبود صنایع مختلف از جمله فروش پوشاک و جواهرات نیز می‌تواند داشته باشد.

قیمت پروفیل خطی آلومینیومی نیز نظیر سایر انواع پروفیل خطی به همان موارد مشابه بستگی دارد و ابعاد یا نوع مدل پروفیل آلومینیومی خطی تأثیر زیادی در قیمت آن خواهد داشت. البته آلومینیوم فلزی است که زیبایی زیادی را نیز به همراه دارد و استفاده از آلومینیوم به نوبه خود منجر به افزایش قیمت پروفیل آلومینیومی خطی می‌شود که امری اجتناب‌ناپذیر است. ابعاد پروفیل خطی آلومینیومی هر چه که بزرگ‌تر باشد به دلیل استفاده بیشتر از آلومینیوم در جهت تولید آن، قیمت بالاتری خواهد داشت. موارد خاصی که از پروفیل آلومینیومی خطی استفاده می‌کند مثل قراردادن پروفیل در کمد و یا ویترین فروشگاه‌ها به دلیل محل نصب خاص‌تر قیمت بالاتری به پروفیل آلومینیومی خطی تعلق می‌گیرد.

کاربردهای پروفیل نور

پروفیل نور در هر ساختمان و فضایی که نیاز به نورپردازی و ایجاد زیبایی بصری بالا داشته باشد، قابل کاربرد است اما به طور عمه کاربرد انواع پروفیل‌های نوری را در موارد زیر می‌توان مشاهده کرد:

  • استفاده در رستوران‌های مجلل و سالن‌های پذیرایی بزرگ
  • استفاده در نمای داخلی و بیرونی هر نوع ساختمانی از جمله ساختمان مسکونی
  • نورپردازی در تالارهای تشریفاتی
  • نورپردازی و استفاده در نمای داخلی و بیرونی هتل
  • کاربرد در زیباسازی نمای بیرونی و داخلی مراکز خرید بزرگ

ویژگی‌های پروفیل نور

پروفیل نوری دارای ویژگی‌هایی است که معرف این نوع وسیله و ابزار ساختمانی می‌باشد. قبل از خرید هر نوع پروفیل نوری بهتر است که به ویژگی‌های اختصاصی هر پروفیل دقت کنید. البته تقریباً پروفیل‌های نوری دارای ویژگی‌های یکسانی هستند اما تعدادی از آن‌ها در جزئیات با یکدیگر تفاوت دارد و این امر به دلیل اختلاف در ساختار فیزیکی و نوع نصب و کاربرد پروفیل امری منطقی و بدیهی می‌باشد اما پروفیل‌های نوری در حالت کلی دارای ویژگی‌های یکسانی هستند و این ویژگی‌ها عبارت هستند از:

  • متریال به‌کاررفته در تهیه و تولید پروفیل‌های نوری، آهن گالوانیزه و آلومینیوم می‌باشد.
  • ابعاد تولید شده در پروفیل‌های نوری بسیار گسترده و متفاوت از یکدیگر است.
  • بازه قیمت‌گذاری برای پروفیل‌های نوری گسترده است در نتیجه می‌توان ادعا کرد که برای هر بودجه‌ای، پروفیل نوری مناسب وجود دارد.
  • قابل‌استفاده در نورپردازی برای مکان‌های مختلف مثل تالار، رستوران، مراکز خرید و هتل
  • استفاده و کاربرد در زیباسازی نمای بیرونی و داخلی هتل، ساختمان‌های تجاری و مسکونی و مراکز خرید
پروفیل نور دیفیوز دار طوسی

مزایا پروفیل نور

مزایا پروفیل نوری باعث شده‌اند تا این محصول در صنعت ساختمان‌سازی و طراحی داخلی به یکی از پرکاربردترین و پرفروش‌ترین محصولات تبدیل شود. این محصول مزایا زیادی دارد که باعث شده تا استقبال زیادی از انواع پروفیل نوری در بازار انجام بگیرد. بدون شک اگر که شما نیز از این مزایا آگاه شوید، از پروفیل نوری در ساختمان خود و برای طراحی فضای داخلی یا بیرونی آن استفاده خواهید کرد بنابراین در ادامه تعدادی از مزایا پروفیل نوری را برای شما شرح می‌دهیم تا به هنگام خرید از انتخاب خود اطمینان حاصل کنید.
  • در برابر ضربه محکم و مقاوم هستند؛ همان‌طور که گفتیم انواعی از پروفیل‌های نوری روکار نام دارند و درنتیجه امکان ضربه خوردن به آن‌ها وجود خواهد داشت پس نباید پروفیل نوری به‌آسانی شکسته شود و یا آسیب ببیند.
  • ضد آب هستند؛ ضد آب بودن برای تجهیزاتی که رد فضای بیرونی ساختمان مورداستفاده قرار می‌گیرند، امری ضروری است چراکه در اه‌هایی از سال بارش برف‌وباران شدت پیدا می‌کند و ضد آب نبودن تجهیزات منجر به ایجاد خسارت و در نتیجه نیاز به هزینه دوباره است. به همین دلیل است که پروفیل‌های نوری که برای فضای بیرونی ساختمان منظور شده‌اند، دارای خاصیت ضد آب می‌باشند.
  • برای استفاده در فضای باز و بسته مناسب هستند؛ بسیاری از افراد فقط به فضای داخلی خانه توجه نمی‌کنند بلکه بخشی از توجه خود را نیز معطوف به‌ظاهر ساختمان و فضای بیرونی آن دارند درنتیجه اگر وسیله‌ای برای داخل ساختمان و به‌منظور دکوراتیو بودن در نظر گرفته می‌شود، بهتر است که همان وسیله به‌منظور استفاده در فضای بیرونی اختصاصی شود. پروفیل نوری خوشبختانه از جمله تجهیزات دکوراسیون و معماری محسوب می‌شود که هم در فضای بیرونی و هم داخلی ساختمان کاربرد دارد.
  • قابل‌استفاده در سقف‌های کاذب: پروفیل نوری توکار و می‌تواند برای استفاده در هرگونه سقف کاذب گزینه خوبی باشد.
  • کاهش مصرف انرژی؛ استفاده از ال‌ای‌دی LED در پروفیل نوری و یا لامپ‌های کم‌مصرف باعث شده است تا استفاده از انواع پروفیل نوری به‌جای کاربرد لامپ‌های معمولی، تأثیر چشمگیری در کاهش مصرف برق و صرفه‌جویی در آن شود. در نتیجه توصیه می‌شود به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی از پروفیل نوری به‌جای لامپ‌های معمولی استفاده کنید.
  • ثابت ماندن رنگ نود؛ پروفیل نوری رنگ نور را تغییر نمی‌دهد و نور به همان رنگی که ساتع می‌شود به چشم بیننده نیز می‌رسد.
  • مقومت در برابر دمای زیاد؛ پروفیل نوری در برابر حرارت زیاد مقاوم است به‌راحتی دچار مشکل نمی‌شود. انواع پروفیل نور که در فضای بیرونی ساختمان استفاده می‌شوند دارای خاصیت مقاومت بالا در برابر حرارت می‌باشند چراکه ممکن است ساعت‌های طولانی را در برابر نور خورشید و گرمای حاصل از آن قرار بگیرد. این مسئله در شهرها و مناطقی که دمای بالایی دارد بسیار حائز اهمیت است.
  • طول عمر زیاد؛ پروفیل نور به‌زودی و طی مدت‌زمان کوتاه خراب نمی‌شود و طول عمر بالای این محصول ساختمانی از دیگر مزیت‌های استفاده از آن محسوب می‌شود.
در کنار مزایا پروفیل نوری که شرح دادیم، مطمئناً معایبی نیز وجود دارد. البته تجربه نشان داده است که مزایا فراوان پروفیل نوری، معایب آن را پوشش داده است و بسیاری از افراد به هنگام خرید پروفیل‌های نوری توجه چندانی به معایب آن ندارند. از جمله معایب پروفیل نوری می‌توان به قیمت بالای آن و همین‌طور مدت‌زمان زیادی که برای نصب لازم است، اشاره کرد. البته پیش‌تر اشاره کردیم که پروفیل نوری نصب راحتی دارد اما راحت بودن آن به معنای کوتاه بودن زمان نصب نیست.


برای خواندن مطالب درمورد گاتر میتوانید:

  • جمع‌بندی
پروفیل نوری یکی از تجهیزاتی است که رد دکوراسیون داخلی و بیرونی ساختمان‌های متفاوت و نورپردازی در سالن‌های تشریفاتی و سینما کاربرد دارد. امروزه با شناخت بیشتر پروفیل‌های نوری، ویژگی‌های آن‌ها و مزایایی که استفاده از این نوع تجهیزات در اختیار افراد قرار می‌دهد، استفاده از آن‌ها رو به افزایش است. قیمت پروفیل‌های نوری همان‌طور که اشاره کردیم باتوجه‌به عوامل مختلفی می‌تواند تعیین شود و در نتیجه ویژگی‌ها نیز متناسب با قیمت تغییر خواهد کرد. در این مقاله پروفیل نوری، پروفیل خطی نوری، ویژگی‌ها، کاربرد و مزایای پروفیل‌های نوری را به طور کامل شرح دادیم که اگر قصد طراحی داخلی و خارجی ساختمان خود را دارید و از نورپردازی‌های انجام شده در فضای داخلی ساختمان راضی نیستید، بتوانید با شناخت بهتر پروفیل‌های نوری و مزایایشان، انتخاب خوبی برای دکوراسیون ساختمان خود داشته باشید.
  • نوع پروفیل
  • جنس پروفیل
  • کاربرد پروفیل
  • ویژگی‌های پروفیل
  • نوع نصب پروفیل نوری
  • قیمت پروفیل آلومینیومی خطی

پروفیل نور خطی یکی از انواع پروفیل نوری می‌باشد که دارای کاربرد فراوان در زیبایی بصری بخشیدن به ساختمان‌های اداری و مسکونی دارد.

  • نور خطی روکار
  • نور خطی آویز
  • پروفیل نور خطی توکار
vd-seo 1 ژوئن, 2021