آشنایی با موارد مصرف پروفیل ها

موارد مصرف پروفیل ها در صنعت ساختمان سازی، صنایع بزرگ، خودروسازی و ماشین آلات سنگین، در و پنجره سازی و برخی مصارف شهری موجب شده تا انواع پروفیل یکی از مهمترین و کاربردی ترین مصالح صنعت ساختمان و دیگر صنایع بزرگ باشند. در اینجا می خواهیم ابتدا پروفیل و متریال تشکیل دهنده آن را معرفی کرده و سپس از کاربرد و مصرف پروفیل برای شما بگوییم.

پروفیل ها در هر یک از صنایع دارای کاربردهای متفاوتی هستند. در این میان می توان به انواع پروفیل نبشی، درز انبساط، نوار کنج و یا حتی از موارد دیگر مصرف پروفسل در تولید کفشور خطی، مربعی، مثلثی و دیگر انواع آن اشاره کرد.

برای دریافت مشاوره در خصوص پروفیل مورد نیازتان می توانید با مشاورین تراپا سیستم از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.

 

پروفیل نور چیست؟

پروفیل نور یکی از پرکاربردترین و بی نظیرترین تجهیزات مورد استفاده در ساخت و سازهای مختلف می باشد که امروزه در طراحی نمای داخلی و بیرونی ساختمان و کارهای تزیینی مورد استفاده قرار می گیرد. اگر شما نیز به دنبال تغییر دکوراسیون و دیزاین ساختمان خود هستید، می توانید این فرصت را از دست ندهید و با خرید و نصب انواع پروفیل های نوری، بهترین و بی نظیرترین طراحی را در ساختمان خود پیاده کنید. لازم است اشاره کنیم که امروزه برندها و شرکت های بسیار متفاوتی به دنبال طراحی و ساخت بهترین و باکیفیت ترین انواع پروفیل های نوری هستند تا بتوانند نیازهای مشتریان خود را تامین نمایند. پروفیل های نوری تولید شده به شکل روکار و توکار طراحی می شود که شما می توانید با توجه به محلی که می خواهید از این تجهیزات استفاده کنید، مناسب ترین و بهترین این محصولات را تهیه و خریداری کنید. امروزه بسیاری از افراد پروفیل نوری را جهت تامین روشنایی و دکوراتیو مورد استفاده قرار می دهند. استفاده از پروفیل های نوری می تواند یک سری از مهمترین و اصلی ترین مزیت ها را نیز به دنبال داشته باشد که در قسمت های بعدی توضیحات بیشتری در این موضوع ارائه خواهیم داد.

 

پروفیل چیست و چگونه تهیه می شود؟

انواع پروفیل ها معمولا با روش نور سرد به صورت های مختلف ساخته می شوند. در این فرایند مواد اولیه تشکیل دهنده لوله ها از دیگر کشورها خریداری شده و در کارخانه های ایران با ترکیبات شیمیایی خاص با خواص مکانیکی مشخص آماده استفاده می شود.

این فرایند ترکیب شیمیایی می تواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام شود. لازم به ذکر است که پروفیل ها خود دو نوع باز و بسته دارند. پروفیل های باز معمولا مستقیم تولید می شوند.

 

پروفیل نبشی-آشنایی با موارد مصرف پروفیل ها

 

ویژگی های پروفیل نور

همانطور که در قسمت قبلی نیز اشاره شد، پروفیل های نوری یکی از پرفروش ترین تجهیزات نوری مورد استفاده در بسیاری از ساختمان ها می باشد که از ویژگی های بسیار بی نظیری برخوردار بوده و شما نیز می توانید قبل از خرید و استفاده از این محصولات، در مورد ویژگی های مربوط به پروفیل نوری اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید و سپس با خیال راحت اقدامات مربوط به خرید را انجام دهید. از مهمترین و بارزترین ویژگی های مربوط به پروفیل های نوری می توان به مواردی از جمله زیر اشاره کرد:

  • پروفیل های نوری در ابعاد بسیار متفاوتی تهیه و طراحی شده است
  • جنس مربوط به پروفیل های نوری از آلومینیوم و آهن گالوانیزه شده می باشد.
  • قیمت های مربوط به هر یک از انواع پروفیل های نوری بسیار متفاوت می باشد.
  • مناسب برای استفاده در نورپردازی داخلی و خارجی ساختمان ها
  • مناسب برای استفاده در ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی
  • مناسب برای استفاده در تالارها، سینما و سالن های مختلف

 

انواع پروفیل نور

پروفیل نوری با توجه به مدل نصب و استفاده از این تجهیزات، به شکل روکار و توکار مورد استفاده قرار می گیرد که خریداران می توانند با توجه به محل نصب خود، یکی از بی نظیرترین این محصولات را تهیه و آن را مورد استفاده قرار دهند.

  • مدل های روکار: این مدل از پروفیل های نوری دارای رنگ بندی های بسیار مختلفی بوده که در ابعاد بسیار متنوعی تهیه و طراحی شده و می تواند نور مورد نظرتان را با کیفیت بسیار بالایی پخش کنند.
  • مدل های توکار: طول های مربوط به این مدل از پروفیل های نوری نامحدود بوده و قابلیت استفاده بالایی را دارند. جنس این محصولات از آنادایز بوده و شما می توانید به راحتی در ساختمان های تجاری و مسکونی خود، از این تجهیزات استفاده کنید.

همچنین شما می توانید تصاویر مربوط به هر یک از انواع این محصولات را به راحتی از همین وب سایت پیش روی خود مورد مشاهده قرار داده و سپس تصمیم نهایی را برای خرید خود اخذ کنید.

 

انواع پروفیل ها و موارد مصرف آنها

پروفیل ها به سه دسته صنعتی، ساختمانی و گالوانیزه تبدیل می شوند که هر کدام کاربری مخصوص خود را دارند. برهمین مبنا برای دسته بندی کلی موارد مصرف پروفیل ها می توان به سه گروه زیر اشاره کرد.

۱-موارد مصرف پروفیل ها در ساختمان سازی

پروفیل های ساختمانی، همانطور که از نام آن مشخص است در صنعت ساختمان و در و پنجره سازی استفاده می شود. پروفیل های ساختمانی خود چندین نوع دارد که با نام های پروفیل نورد گرم، پروفیل نورد سرد و پروفیل مرکب شناخته می شود. مصارف پروفیل های نورد گرم، سرد و مرکب با هم فرق دارد. نورد سردها معمولا برای کارهای سبک ساختمانی از جمله ناودانی، تیرهای تکیه سقف کاذب و چارچوب های در استفاده می شوند.

۲-موارد مصرف پروفیل ها در صنعت

پروفیل صنعتی در صنایع سنگینی از جمله مصارف نظامی و خودرو استفاده می شود. به این صورت پروفیل ها به عنوان قطعات صنعتی شناخته شده و دارای ویژگی های خاص الکتریکی و مکانیکی هستند.

معمولا پروفیل های صنعتی به صورت مرکب و با تلفیق پروفیل نورد گرم و سرد ساخته می شوند. علت رواج پروفیل های مرکب در صنایع سنگین به دلیل طول عمر و مقاومت در برابر ضربه ها و ارتعاشات است.

۳-پروفیل های گالوانیزه

موارد مصرف پروفیل ها به صورت گالوانیزه به دلیل طول عمر و مقاومت بالای بیشتر در صنعت در و پنجره سازی است. این پروفیل ها به دلیل استحکامی که دارد برای جلوگیری از هرز شدن پیچ های در و پنجره، افتادگی بازشوهای در و پنجره و موارد مشابه استفاده می شود.

در برج های بلند و ساختمان های مسکونی و اداری مرتفع این نوع موارد مصرف پروفیل ها به خوبی قابل مشاهده است زیرا در ساختمان های مرتفع باد با شدت بیشتری می وزد و می تواند فشار بسیار زیادی به پنجره ها وارد کند. از سوی دیگر طبقات پایین با مقوله نشست زمین نیز در معرض فشار هستند. در نتیجه پروفیل های گالوانیزه با توجه به مقاومت بالا بهترین انتخاب برای در و پنجره در برج ها هستند و از ضخامت کافی برخوردار هستند.

 

پروفیل نبشی-آشنایی با موارد مصرف پروفیل ها

 

دیگر انواع مصرف پروفیل

پروفیل ها علاوه بر تمام موارد فوق کاربردهای دیگری هم دارند که در دسته بندی فوق قرار نمی گیرد. برهمین مبنا از موارد مصرف پروفیل ها می توان به ساخت نرده های فلزی، کنار راه پله ها و نرده های فلزی وسط برخی خیابان ها اشاره کرد که با پروفیل های مستطیل و مربع در سطح مقطع کوچک تر ساخته می شوند.

نرده های فلزی اطراف کارخانه ها، زمین های محافظ پل های عابر پیاده نیز همگی از موارد مصرف پروفیل در سطح شهری و در صنعت ساختمان سازی است.

جالب است بدانید که در ساخت پایه های میز و صندلی از پروفیل های مربع استفاده می شود. اگر پروفیل ها با مقاومت بالایی ساخته و آماده شوند از آنها می توان برای شاسی های نفت کش و تریلی هم استفاده کرد.

همچنین پروفیل های مربع و مربع مستطیل نیز کاربردهای بسیاری در خودرو سازی دارند.

برخی از پروفیل ها نیز به شکل z تولید شده اند که کاربری آنها پوشش سقف در سوله ها و انبارهای کارخانه ها و موارد مشابه است.

همچنین از پروفیل نبشی می توان برای چارچوب درهای آهنی در ابعاد بزرگ و انواع قالب های فلزی مورد نیاز در صنعت خودرو سازی استفاده کرد. پروفیل های نبشی کوچک تر نیز برای ساخت کرکره مغازه ها و فروشگاه ها استفاده می شود.

در نهایت باید گفت که موارد مصرف پروفیل ها متعدد است و در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ کاربرد دارد. شما می توانید در ساخت و سازهای متعدد و قسمت های مختلف، مصارف پروفیل را در ابعاد و اندازه های متعدد، مقاومت و ضخامت های متفاوت ببینید که با مواد اولیه وارداتی در کارخانه های ایران با دیگر مواد شیمیایی ترکیب شده و وارد بازار می شود.

پروفیل ها بیشترین کاربرد را در ساختمان سازی دارند ولی در صنایع خودرو نیز جای خود را باز کرده اند. با پیشرفت تکنولوژی نیز ترکیبات شیمیایی جدید، کاربری های متنوع بیشتری را برای پروفیل های ایجاد کرده که در صنعت به خوبی قابل مشاهده است.

 

مزیت های استفاده از پروفیل نور چیست؟

بی شک استفاده از پروفیل نور دارای یک سری از مهمترین مزیت ها می باشد که همین مزیت ها، اصلی ترین علل برای پرفروش بودن پروفیل های نوری به شمار می آید. شما نیز می توانید قبل از نصب و استفاده از این محصولات، در خصوص مزیت های مربوط به آن اطلاعات لازم را به دست آورید که از مهمترین مزیت های پروفیل های نوری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضد آب هستند
  • مناسب برای استفاده در فضاهای باز و بسته هستند
  • قابلیت تعویض دارند
  • مناسب برای استفاده در سقف های کاذب
  • مقاوم بودن در برابر حرارت بالا
  • رنگ نور را به هیچ وجه تغییر نمی دهد
  • طول عمر بالایی را دارند
  • در برابر ضربه مقاوم هستند
  • صرفه جویی در مصرف انرژی
  • معایب استفاده از پروفیل نور چیست؟

پروفیل نوری در کنار مزیت های استفاده ی خود، یک سری از معایب را نیز در بر دارند که البته این معایب از اهمیت چندانی را برای خریداران نداشته است. از مهمترین و اصلی ترین معایب مربوط به استفاده از پروفیل های نوری می توان به بالا بودن قیمت برخی از انواع این محصولات و مدت زمان طولانی برای نصب پروفیل های نوری اشاره کرد.

 

پروفیل نبشی-آشنایی با موارد مصرف پروفیل ها

پروفیل نور

پروفیل نوری از کاربرد بسیار گسترده ای نیز برخوردار هستند و می توانند زیبایی و جذابیت را در نورپردازی برای شما به ارمغان آورند. از مهمترین و اصلی ترین کاربردهای مربوط به پروفیل های نوری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده در نورپردازی سالن های پذیرایی
  • استفاده در نمای بیرونی بسیاری از ساختمان های مسکونی
  • استفاده در نمای داخلی و بیرونی بسیاری از هتل ها و رستوران ها
  • استفاده در نمای داخلی و بیرونی بسیاری از نمایشگاه ها و مراکز تجاری

 

نتیجه گیری 

اگر شما نیز به دنبال تغییرات اساسی در دکوراسیون و طراحی ساختمان خود هستید، می توانید بهترین و باکیفیت ترین انواع پروفیل نور را تهیه کرده و شیک ترین نورپردازی را برای خود به ارمغان آورید. بی شک شرکت تراپاسیستم یکی از موفق ترین شرکت ها در زمینه عرضه انواع پروفیل های نوری می باشد که علاقه مندان می توانند با توجه به نیاز و بودجه ی در اختیار خود، مناسب ترین و بهترین این محصولات را تهیه و آن را مورد استفاده قرار دهند. شما می توانید با خرید و نصب انواع پروفیل های نوری در ساختمان مورد نظر خود، از مزیت های فوق العاده ی این محصولات و تجهیزات نیز برخوردار شوید. همچنین شما می توانید قبل از خرید و استفاده از این سازه ها، با همکاران ما از همین وب سایت در تماس بوده و از این طریق راهنمایی های مورد نیاز خود را به دست آورید.

 

vd-seo 11 ژانویه, 2020